Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Performanta inseamna succes!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curs expert achizitii publice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

775 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ocupatia de "Expert achizitii publice" este o noua ocupatie, necesara in vederea aplicarii corecte si consecvente a tuturor prevederilor legale referitoare la atribuirea contractelor de achizitie publica si/sau a acordurilor cadru de catre autoritatile contractante.

„Expertul in achizitii publice” trebuie sa aiba pregatire tehnica de specialitate sau pregatire economico-financiara sau pregatire juridica, dobandita in urma absolvirii unor studii superioare de lunga sau scurta durata cu diploma de licenta, precum si acele cunostinte de utilizare a calculatorului, de comunicare interumana si negociere care sa ii permita sa indeplineasca toate exigentele acestei ocupatii.

Formatorii nostri va vor introduce in subiecte importante cum ar fi procedurile de atribuire, criteriile de evaluare, calificare si selectie a ofertelor dar veti deprinde si tehnicile de anticipare, evaluare si control al riscurilor asociate achizitiilor publice, moduri de contestare si de solutionare a contestatiilor criteriilor de evaluare, de calificare si selectie a ofertelor. Nu in ultimul rand, va va fi prezentat mediile de lucru din cea mai recenta aplicatie SICAP.

Telefoane: 0784.045.025, 0725.420.330, 0758.490.490, 0740.250.290
Email: office@profesionalnewconsult.ro

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura