Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Performanta inseamna succes!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curs fotografie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

880 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cursul de fotografie trateaza elementele de tehnica si arta fotografica plecand de la nivelul 0 de cunostinte, deci nu este necesara o experienta anterioara!

Notiunile de tehnica si arta fotografica nu sunt doar prezentate in cadrul cursurilor de fotografie, ci sunt explicate si argumentate, astfel incat sa le permita celor care si le insusesc, sa le utilizeze in mod creativ.

Fiecare capitol teoretic, va fi insotit de exersarea practica a notiunilor predate, fiind completate si de sedinte in care vor fi comentate fotografiile din punct de vedere tehnic si estetic.

Daca iti place sa observi, descoperi, surprinzi colturi neobisnuite, momente din viata de zi cu zi, sa explorezi locuri noi sau sa te joci cu alaturari noi, expresii diverse, emotii, te invit sa descoperim impreuna o perspectiva diferita prin lentila fotografica. Vom parcurge impreuna elementele cheie de care trebuie sa tii cont atunci cand apesi butonul de declansare al aparatului si care este rolul tau in crearea cadrului fotografic.

Veti fi initiati in:

• Sistemul de focalizare;
• Fotografierea in lumina ambientala;
• Fotografierea in lumina artficiala;
• Tehnici de Compozitie: Fotografia de Natura si de Portret;
• Notiuni de baza ale aparatului DSLR;
• Practica in Natura

Telefoane: 0784.045.025, 0725.420.330, 0758.490.490, 0740.250.290
Email: office@profesionalnewconsult.ro

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura