Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Performanta inseamna succes!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curs calificare maistru instructor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

700 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aveti nevoie de un curs care sa va ajute sa coordonati eficient o echipa de productie? Apelati la serviciile noastre pentru a va inscrie la un curs acreditat maistru instructor! Maistrul instructor deruleaza activitati cu caracter instructiv educativ, care abordeaza urmatoarele cicluri: dezvoltare, observare si orientare, aprofundare, specializare.

Activitatile de formare se desfasoara in locatii special amenajate (ateliere, laboratoare proprii sau ale partenerilor sociali) si prevazute cu logistica necesara, respectand cerintele legislatiei romanesti. Ocupatia de maistru instructor presupun detinerea unor competente privind formarea prin activitati specifice, avand rolul de a dezvolta abilitati cognitive, practice, de comunicare, psihomotorii si estetice, astfel incat formabilii sa devina indivizi adaptabili, flexibili, orientati profesional in vederea insertiei rapide si eficiente pe piata muncii si a accederii spre un mai inalt nivel de specializare.

Pentru realizarea acestui deziderat, maistrul instructor se preocupa permanent de propria formare profesionala, de formarea unei echipe formator- cursant, cu colegii din cadrul organizatiei si omologii din cadrul institutiilor partenerilor sociali implicate in activitatile de formare profesionala, cu scopul de a lucra eficient, intr-un mediu de comunicare deschis, echilibrat si profesionist pe toata durata procesului de formare.

Telefoane: 0784.045.025, 0725.420.330, 0758.490.490, 0740.250.290
Email: office@profesionalnewconsult.ro

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura