Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Performanta inseamna succes!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Evaluare dulgher, tamplar, parchetar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

450 lei Lei
Brand
Profesional New Consult
Out Of stock
Descriere
Dulgherul - tamplar - parchetar este muncitorul din constructii-montaj a carui activitate se compune din: executarea schelelor necesare lucrului la inaltime pentru lucrarile de zidarie si finisaje la interior si exterior, executarea cofrajelor pentru diferitele elemente de rezistenta ale constructiilor (fundatii, stalpi, grinzi, plansee, scari, pereti), montarea pardoselilor din lemn (dusumele din scandura, parchet de diferite esente fag, stejar, foi de parchet laminat), executarea acoperisului tip sarpanta, incadrarea si ajustarea tamplariei.
Programul de evaluare a competentelor profesionale presupune atestarea experientei acelor persoane care au invatat o meserie pe cont propriu sau la locul de munca. Astfel, prin demonstrarea cunostintelor pe care le detin, acestea pot obtine calificarea de DULGHER- TÂMPLAR- PARCHETAR .
Certificatul de competente obtinut este recunoscut la nivel national si international si iti ofera dreptul legal de munca in calificarea de DULGHER- TÂMPLAR- PARCHETAR.
Evaluarea competentelor va fi disponibila in curand in centrele Profesional New Consult!
Detalii la telefon: 0753.336.611, email: evaluare@profesionalnewconsult.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura